Vind jouw Nummer 1
 
Navigeer naar:  Home | Nieuwste leden | Inschrijven

Datingsite Blog

zondag 24 december 2017
Partner vinden via datingsite
Tags: datingsite
Partner via datingsite vinden... lees meer in het artikel


Geplaatst door: Datingsite Nr1 op 18:34
Geen reacties | Plaats een reactie
woensdag 22 november 2017
Mensen leren kennen en contact maken
Tags: contact maken
Natuurlijk heeft een relatie of vriendschap zoeken via een datingsite een aantal bekende voordelen. Je kunt zoeken op de momenten die jouw goed uitkomen, iedereen die meedoet is op zoek naar een ander en je kunt selecteren op een aantal zaken die jij belangrijk vindt. En, je hoeft er de deur niet voor uit.

Maar er zijn andere manieren om andere mensen te leren kennen en dan niet per se in de kroeg of zo. Denk aan groepsreizen, allerhande creatieve cursussen en bijvoorbeeld dansen, yoga of massage. Daar moet je alleen wel de deur voor uit. Ook zijn deze activiteiten niet in de eerste plaats gericht op het vinden van een relatie. En, daar zit gelijk een voordeel aan. Je bent met anderen bezig zonder die verwachtingen en spanningen en dat geeft ruimte. Bovendien werk je aan je eigen ontwikkeling en het helpt om beter in contact te komen met jezelf. Tegelijkertijd is dat een belangrijke voorwaarde om goed contact te hebben met anderen.

En er is keuze genoeg! Neem bijvoorbeeld massage. Massage is de laatste tijd erg populair en dat is gezien de positieve effecten ervan niet zo vreemd. Vooral omdat massage rust kan brengen bij spanning en stress die vandaag de dag zoveel voorkomen.

Er zijn heel veel verschillende soorten massage en bijna altijd is er wel een opleiding of cursus in te volgen. Zo heb je sportmassage, gericht op het stimuleren van de doorbloeding van spieren, shiatsu massage met de focus op drukpunten die zich op energiebanen van het lichaam bevinden, ontspannings- of wellnessmassage waarbij verschillende technieken worden gebruikt met veel lange strijkingen waardoor lichaam en geest kunnen relaxen en voetreflex massage. Daarbij wordt ervan uitgegaan dat alle organen en functies in het lichaam corresponderen met een plek op de voet en dat het aanraken daarvan stimulerend werkt. Deze vorm van massage werkt in ieder geval erg ontspannend. 

Met name de ontspanningsmassage en de voetreflexmassage zijn geschikt om zelf te gaan doen. Ze zijn ook met beperkte kennis van en ervaring met de technieken al te gebruiken en worden snel als prettig ervaren door diegene die de massage ontvangt.

Kennismaken met een bepaalde massage voordat je besluit een cursus te gaan doen is heel gemakkelijk omdat er voor elke massagevorm wel een masseur beschikbaar is. Woon je toevallig in Leiden, dan kun je terecht in de massagepraktijk van Vitaliserende Massage Leiden. Een masseur met ervaring, maar net een praktijk aan huis gestart.

Ook elke andere stad heeft masseurs en massagepraktijken. Leuk om te ontdekken en goed voor jezelf. Naast ontspanning stimuleert massage de doorbloeding en afvoer van afvalstoffen en het verbetert je weerstand. De website van de genoemde praktijk in Leiden kun je trouwens eenvoudig bereiken via www.massageleiden.nl . Elders in Nederland hoef je maar de woorden ‘massage’ en de naam van jouw stad in te typen in je zoekmachine en je ziet direct welke massagepraktijken er bij jou in de buurt beschikbaar zijn.
Geplaatst door: Datingsite Nr1 op 14:31
Geen reacties | Plaats een reactie
vrijdag 17 november 2017
Duurzaam geluk
Tags: dating site, datingsite
Lees het artiekel over de voordelen van een datingsite
Geplaatst door: Datingsite Nr1 op 14:48
Geen reacties | Plaats een reactie
woensdag 8 november 2017
Fan van Nr1
Tags: dating site
FAN VAN DEZE DATING SITE lees het artikel
Geplaatst door: Datingsite Nr1 op 07:01
Geen reacties | Plaats een reactie
donderdag 2 november 2017
Ervaring met Datingsite Nr1
Tags: gratis dating
Lees het verslag over de ervaring met dating site Nr1
Geplaatst door: Datingsite Nr1 op 06:56
Geen reacties | Plaats een reactie
vrijdag 20 oktober 2017
Daten via datingsite
Tags: datingsite
Lees meer over daten via datingsite
Geplaatst door: Datingsite Nr1 op 08:47
Geen reacties | Plaats een reactie
zondag 15 oktober 2017
Snel een match
Mediawatchers, een snelle match op dating site
Geplaatst door: Datingsite Nr1 op 16:57
Geen reacties | Plaats een reactie
zondag 8 oktober 2017
Mensen ontmoeten via een datingsite
Tags: datingsite
Lees meer over mensen ontmoeten via een datingsite in dit artikel.
Geplaatst door: Datingsite Nr1 op 08:15
Geen reacties | Plaats een reactie
vrijdag 6 oktober 2017
De beste datingsite
Tags: datingsite
De beste datingsite.

Veel singles zijn op zoek naar de voor hen beste datingsite. Bijvoorbeeld een gratis datingsite, betaalde site zoals Lexa of ParShip, 50 plus dating of een datingsite voor hoger opgeleiden. Maar hoe weet je nu welke site het beste bij jou past??  Dat is een gevoelskwestie maar ook een zaak van datingsites met elkaar vergelijken. Hieronder een aantal tips.

Waar moet je op letten als je datingsites vergelijkt?
Je schrijft je op de eerste plaats in bij een datingsite om andere vrijgezellen te leren kennen. Het is dus belangrijk dat je singles van jouw leeftijd bij die sites vindt, met dezelfde interesses en instelling.  Als je een  site zoekt omdat je op een serieuze manier naar een partner zoekt, moet je je niet inschrijven op sites waarbij het uitgangspunt bijvoorbeeld flirten naast een relatie is.  Het is dan ook belangrijk dat profielen op datingsites serieus en uitgebreid zijn. Hoe meer je kunt selecteren op een profiel, hoe groter de kans dat er iemand bij zit die aansluit bij jouw beeld van een partner.

Je moet wat te zoeken hebben..
Daarnaast is het ook belangrijk dat er voldoende singles op de site staan. Als je in Groningen woont en je schrijft je in op een site met een paar honderd singles, verspreid over Nederland, is de kans klein dat je in de provincie Groningen leuke singles vindt.

Gratis datingsite of betaalde site?
Veel datingsites die zicht profileren als gratis site, vragen wel een bedrag als je een bepaald profiel wilt inzien, wilt chatten met iemand of een berichtje wit sturen. De inschrijving op een site is bijna overal gratis. Er zitten echter wel grote prijsverschillen in de tarieven van datingsites. Met name de grotere en bekendste sites zijn relatief duur. Het is dus ook belangrijk om je ook goed te verdiepen in de tarieven.  En goedkope datingsites kunnen net zo goed zijn als sites waar je 20 of 30 euro per maand betaalt.
Je kunt hier datingsites met elkaar vergelijken: https://www.singlereizen-online.nl/datingsites
Geplaatst door: Jan op 07:44
Geen reacties | Plaats een reactie
woensdag 20 september 2017
De betere datingsite
Tags: datingsite
Alweer bijna anderhalf jaar geleden het artikel over de betere datingsite!
Geplaatst door: Datingsite Nr1 op 09:42
Geen reacties | Plaats een reactie